Με Αστερή το προηγούμενο ρεκόρ του Ολυμπιακού-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Δεκέμβριος 5, 2023 - 11:30μμ
Πριν από 28 χρόνια δύο πέναλτι και αποβολή ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα

Ένα ξεχωριστό στατιστικό υπήρξε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή την αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Το γεγονός πως υπήρξαν δύο πέναλτι εις βάρος των Πειραιωτών και υπήρξε και αποβολή «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή.
Η τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο σε αγώνα του Ολυμπιακού ήταν πριν από 28 χρόνια. Συγκεκριμένα, στις 10 Δεκεμβρίου 1995, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, η πειραϊκή ομάδα είχε τιμωρηθεί με δύο πέναλτι εναντίον της και ο διαιτητής Γιώργος Αστερής είχε αποβάλει όχι έναν αλλά δύο παίκτες του.
Τότε είχε ευστοχήσει από την άσπρη βούλα ο Μπέρναρντ Μπάρνιακ στο 20' (1-0) και στο 61' (2-3), ενώ είχαν αποβληθεί ο Γιώργος Σκαρτάδος και ο Ίλια Ίβιτς (μαζί με τον Αντώνη Μήνου των γηπεδούχων), με τον Σέρβο να έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ στη νίκη με 4-3 των «ερυθρόλευκων».
Από τότε ο Ολυμπιακός είχε δύο πέναλτι εις βάρος του σε άλλα δύο παιχνίδια. Το ένα ήταν το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στις 20 Απριλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου είχε κερδίσει με 4-3, και στις 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που είχε λήξει 1-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech