ΕΠΟ: Επίσημα ο τελικός στο Πανθεσσαλικό στις 25/5

Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024 - 9:30πμ
«Κλείδωσε» η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

Όπως ήταν ευρέως γνωστό, «κλείδωσε» η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομοσπονδία να το ανακοινώνει με κάθε επισημότητα.
Εδώ να προσθέσουμε πως η ΕΠΟ είχε ζητήσει ειδική άδεια από την UEFA για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι αντίθετη, στη διεξαγωγή κι άλλων αγώνων, που συμπίπτουν με δικές της διοργανώσεις.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.
Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.
Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα.

Υποστήριξη: SilkTech