Έτοιμος προς ψήφιση ο “νόμος Εμπαπέ”

Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024 - 10:01πμ
Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται για τη μετακίνηση στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να ξεκινούν πρόωρα την ειδική μεταχείριση.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έχει αισθητά μειωμένες απολαβές σε ετήσια βάση στους "μερένχες", πάντα σε σχέση με τα χρήματα που εισέπρατε στο Παρίσι. Προκειμένου λοιπόν, να μειωθεί η οικονομική ζημία του 25χρονου, η κυβέρνηση της περιφέρειας της Μαδρίτης, είναι έτοιμη να ψηφίσει έναν νόμο που ονομάζεται "νόμος Μπαπέ".
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισπανικός Τύπος θα εφαρμοστεί ένας νέος νόμος, που προβλέπει την μείωση ορισμένων φόρων εισοδήματος για ξένες περιουσίες και επενδύσεις στην περιοχή της Μαδρίτης. Πρόκειται για κάτι ανάλογο με τον περίφημο "νόμο Μπέκαμ", που δεν υφίσταται σήμερα, αλλά ήταν σαφώς επωφελής για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αφού το ανώτατο όριο φορολογίας εισοδήματος για τους αλλοδαπούς εργάτες, είχε ορισθεί στο 24%. Κάπως έτσι, πρόκειται για επανεφαρμογή του συστήματος.

Υποστήριξη: SilkTech