Ο θρυλικός Ρομάριο επιστρέφει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια...

Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024 - 10:25πμ
Για να παίξει μπάλα δίπλα στον γιο του

Ο Ρομάριο είναι ένας από τους παίκτες που λατρεύεται σαν επίγειος θεός στην Βραζιλία με τα κατορθώματά του στο χορτάρι, μεταξύ των οποίων η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 από την Σελεσάο, με το εντυπωσιακό πάντως να είναι πως ακόμα και τώρα προκαλεί ρίγη συγκίνησης στο φίλαθλο κοινό.
Για αυτό φροντίζει μάλιστα ο ίδιος, με τον 58χρονο παλαίμαχο φορ να γνωστοποιεί μέσω της ιστοσελίδας του στο Instagram πως θα αγωνιστεί στην Αμέρικα ντε Ρίο ντε Τζανέιρο, της οποίας είναι πρόεδρος εδώ και λίγους μήνες, για να παίξει δίπλα στον γιο του.
"Θα κάνω ακόμη ένα όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα, παίζοντας δίπλα στον γιο μου. Ελάχιστοι αθλητές και ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί με τους γιους τους.
Και εγώ, σε ηλικία 58 ετών, εξακολουθώ να βρίσκομαι σε τοπ φόρμα. Ελπίζω να μου περνάει συχνά τη μπάλα και να με παίζει ώστε να παραμείνω κορυφαίος σκόρερ", τόνισε ο Ρομάριο, που αναμένεται πλέον να πάρει μέρος στο τουρνουά 2ης κατηγορίας της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο, που θα διαρκέσει από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2024.

Υποστήριξη: SilkTech