Οπαδός της Μαρσέιγ έκανε πρόταση γάμου σε φαν της ΑΕΚ και αποθεώθηκε

Κυριακή, Νοέμβριος 12, 2023 - 12:56μμ
Επικό σκηνικό έξω από την OPAP Arena

Η Μαρσέιγ επικράτησε πριν από λίγες ημέρες με 2-0 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και απέκτησε πλεονέκτημα (έναντι της Ένωσης) για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων που έχουν αδελφοποιηθεί πήγαν μαζί στο γήπεδο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων ήταν και ο Άντονι με τη Μαρία.

Ο πρώτος είναι Γάλλος φαν της Μαρσέιγ και η κοπέλα είναι Ελληνίδα φίλαθλος της ΑΕΚ. Οι δύο τους είναι ζευγάρι και ο Άντονι όταν έγινε η κλήρωση πως πρέπει να της κάνει πρόταση γάμου πριν από το παιχνίδι της Αθήνας.

Έτσι και έγινε. Ο Γάλλος είχε ζητήσει να κάνει την πρόταση πριν τον αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά όπως ήταν φυσικό δεν έγινε αποδεκτή. Έτσι το έκανε μετά τον αγώνα έξω από την OPAP Arena.

Οπαδοί και των δύο ομάδων είχαν πάρει θέση, ο Γάλλος έσκυψε έβγαλε από την τσέπη του το μονόπετρο, το πρόσφερε στην Μαρία και εκείνη εν μέσω αποθέωσης είπε το "ναι"!

Ωραία στιγμή που θα θυμούνται για πάντα όσοι την έζησαν!

@laprovence_ Quand Anthony, supporter de l’OM, demande Maria, fan de l’AEK, en mariage avant le match #om #aekom #athenes #pourtoi #amour #demandeenmariage son original - laprovence_

Υποστήριξη: SilkTech