Ο ΠΣΑΤ βράβευσε τον μαχητή τη ζωής και μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυριακή, Ιούλιος 9, 2023 - 10:00μμ
Ο ΠΣΑΤ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ‘’Αθλητές με αναπηρία και ο ρόλος των ΜΜΕ’’

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού τύπου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ''Αθλητές με αναπηρία και ο ρόλος των ΜΜΕ'' στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ. Η νέα, αυτή, πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.
Ξεχωριστή στιγμή στην ημερίδα αποτέλεσε η βράβευση των αθλητικών συντακτών στον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος μας συγκλόνισε όλους με το μάθημα ζωής του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έδωσε το βραβείο στον Γιαννάκη εκ μέρους όλων των αθλητικών συντακτών της χώρας.
Μάλιστα ο μικρός μας αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει αθλητικός συντάκτης και έστειλε για ακόμη μία φορά ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τις αξίες του αθλητισμού.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αρκουλής και Νίκος Φύριος.
Ο ΠΣΑΤ τίμησε επίσης τον δημοσιογράφο Σπύρο Τσιάμη για τις παρεμβάσεις του τα τελευταία 25 χρόνια.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης καλωσόρισαν όσους συμμετείχαν στην ημερίδα, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ να τονίζει ότι ''στόχος αυτής της ημερίδας και άλλων που θα επακολουθήσουν είναι η ανάδειξη των κύριων πτυχών της ζωής και των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία''.

Υποστήριξη: SilkTech