Άρης: 20.000 ευρώ επειδή θέλησε να είναι στη γέννηση της κόρης του

Τρίτη, Δεκέμβριος 21, 2021 - 10:05πμ
Ντάνιελ Σούντγκρεν

Τα ματς με τον Ιωνικό, τα ακολουθεί συζήτηση για πρόστιμα εκεί στον Άρη. Μετά το ματς του πρώτου γύρου ήταν οι απειλές του Καρυπίδη για... τσουχτερές χρηματικές ποινές λόγω της ήττας. Ποτέ δεν έγινε γνωστό αν κάτι τέτοιο έγινε, απλά θολώθηκαν τα νερά.


Δυστυχώς όμως, το πρόστιμο που ήρθε μετά την εντός έδρας νίκη με πέναλτι κόντρα στους Νικαιώτες, δεν είναι επικοινωνιακό τρικ! Η 7η ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, γνωστοποίησε πως επιβάλλει «τσουχτερό» πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Ντάνιελ Σούντγκρεν!
Ποσό που είναι ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Σουηδού όπως καταλαβαίνει ο καθένας. Η πρώτη σκέψη είναι πως έκανε κάτι σοβαρό.
Έτσι είναι. Έκανε κάτι σοβαρό. Πολύ πιο σοβαρό από κάθε αγώνα του Άρη και του κάθε Άρη.
Θέλησε να είναι δίπλα στη σύντροφό του, για τη γέννηση της κορούλας τους. Το έκανε, δεν ταξίδεψε ανήμερα του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη προ ημερών κι αυτό έφερε την... οργή στη διοίκηση του Άρη!
Το παιδί έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, απολογήθηκε και τελικά έμαθε τη... λυπητερή. Για ένα γεγονός που στις τελευταίες μέρες του 2021, θα έπρεπε να φέρει αντίδραση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
Ένα θέμα καθαρά ανθρώπινο. Για κάθε εργαζόμενο αυτής της γης.
Οι... ευχές της ΠΑΕ Άρης του Θοδωρή Καρυπίδη και το «δώρο» της για το χαρμόσυνο γεγονός, ήταν 20.000 ευρώ πρόστιμο.
Το αν η κίνηση αυτή αφορά μόνο την-το λιγότερο-εξοργιστική δικαιολογία, κανείς δεν το ξέρει. Σύμφωνα με πολλούς, είναι κι ένα είδος τιμωρίας επειδή ο Σούντγκρεν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ίσως να εμπλέκονται κι άλλοι λόγοι επαγγελματικής φύσεως και συνέπειας. Για κάτι που έπρεπε να έχει γίνει, για κάτι που στον Άρη δεν θεωρείται δεδομένο εδώ και αρκετά χρόνια κι ο... παλιοχαρακτήρας ο Σουηδός δεν το δέχεται αδιαμαρτύρητα.
Κρατάμε όμως αυτό που παραδέχεται και η ΠΑΕ Άρης του Καρυπίδη. Τα 20.000 ευρώ ποινής, επειδή... τόλμησε ο Σούντγκρεν να θελήσει να είναι δίπλα στη γυναίκα του και τη νεογέννητη κορούλα του, μη ταξιδεύοντας στην Κρήτη για να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ αυθημερόν.
Ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει...

Υποστήριξη: SilkTech