Λίνκολν - Σλόβαν 1-4: Πήρε άνετο τρίποντο και παραμένει γερά στο κόλπο της πρόκρισης

Παρασκευή, Νοέμβριος 5, 2021 - 2:05μμ
Λίνκολν - Σλόβαν

Η Σλόβαν έφυγε με το τρίποντο από το Γιβραλτάρ επικρατώντας με 4-1 της Λίνκολν και μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην νοκ-άουτ φάση του Conference League, φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον 6ο όμιλο που βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ.

Ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League πήρε το βράδυ της Πέμπτης (04/11) η Σλόβαν, με την ομάδα της Μπρατισλάβας να επικρατεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 4-1 της Λίνκολν, ντουμπλάροντας τις επιτυχίες της απέναντι στο σύνολο από το Γιβραλτάρ.

Η Σλόβαν μπήκε στο Victoria Stadium με τον αέρα του φαβορί και δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο της στο πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο μπόρεσε να βρει δύο γκολ και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη.

Δράστης ο Γκριν, ο οποίος στο 17' έκανε το 1-0 για τους Σλοβάκους με άπιαστο δυνατό αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του με όμορφο σουτ με το δεξί μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Αυτό δεν ήταν πάντως το αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Τσιπολίνα να βρίσκει δίχτυα για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να τους ξαναβάζει στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι ερασιτέχνες από το Γιβραλτάρ άγγιξαν την ισοφάριση όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Σλόβαν όμως το 2-2 δεν έγινε σε αυτή τη φάση και ακολούθησε νέα έκρηξη από τους φιλοξενούμενους που ουσιαστικά έβαλε και τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

Ο Γκάβριτς έκανε το 3-1 στο 67' επαναφέροντας τη διαφορά των γκολ των δύο ομάδων στα δύο ενώ στο 71' ήταν η σειρά του Μραζν να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Αποτέλεσμα που σφράγισε την όγδοη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και την έφερε στους 7 βαθμούς, γεγονός που της επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας να ανταγωνιστεί τους ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη για τις δύο πρώτες θέσεις.

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σολέρ, Γουάιζμαν, Τ.Τσιπολίνα (75' Γιαχάγια), Ρ.Τσιπολίνα, Τοσκάνο, Τορίλα, Ρόζα, Γουόκερ, Μπρίτο (54' Άνον), Γκόμεζ, Καραλέρο (75' Αλκασάρ)

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Μεντβέντεβ, Κάσια, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ζμραλ, Κανκάβα, Ραμπιού (76' Άγκμπο), Κάβριτς, Χέντι (60' Μραζ), Γκριν (76' Βάις)

Υποστήριξη: SilkTech