Νοσταλγικό οδοιπορικό σε παλιά ράλι του ΑΟΠ (ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Απρίλιος 28, 2019 - 4:05μμ

Με αφορμή το 41ο Ράλι Αχαιός που έγινε πριν λίγες ημέρες ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Πατρών κυκλοφόρησε ένα μικρό περιοδικάκι, αφιερωμένο στην ιστορία του αγώνα.

Περιείχε μέσα δεκάδες αφίσες και προγράμματα, αλλά και παλαιότερες φωτό από διάφορους αγώνες του ΑΟΠ.

Ένα μικρό φωτογραφικό οδοιπορικό στο πλούσιο και ένδοξο παρελθόν του Ομίλου.

Την έκδοση χαιρέτισε τόσο ο πρόεδρος του ΑΟΠ Ανδρέας Παντελής, όσο και ο παλιός οδηγός του ΑΟΠ και μεγάλος υποστηρικτής του πια, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας (αντιπρόεδρος ΛΟΥΞ).

Ιδού τι έγραψε:

"Ακολουθώντας τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών από τα πρώτα του βήματα και αποτελώντας μέρος της εξέλιξής του και της συμβολής του στην τοπική πολιτιστική ανάπτυξη, είναι ιδιαίτερη η χαρά και η συγκίνησή μου για την έκδοση της αντιπροσωπευτικής αυτής συλλογής, αφιερωμένης στα στιγμιότυπα που σημάδεψαν τόσο εμάς τα μέλη του σωματείου, όσο και την Κοινωνία της Πάτρας στο σύνολό της.
Με τον απολογισμό των δράσεων του ΑΟΠ, της αξιόλογης πορείας του και της καθιέρωσης αθλητικών δρώμενων που εξελίχθηκαν σε θεσμούς, δε θα μπορούσα να παραβλέψω ότι η αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και την πόλη της Πάτρας, αποτέλεσαν εξ αρχής κινητήριο δύναμη για την ένταξή μου στο σωματείο. Ο δεσμός αυτός ενισχύθηκε περαιτέρω χάρη στη στελέχωση του Ομίλου από αγαπημένα και εξέχοντα πρόσωπα, τα οποία ευχαριστώ αφενός ως μέλος και αφετέρου ως Πατρινός που αναγνωρίζει την πρωτοπορία της πόλης του στην ανάδειξη και εδραίωση του μηχανικίνητου αθλητισμού.
Παράλληλα, από την επιχειρηματική σκοπιά και εκ μέρους της εταιρείας αναψυκτικών και χυμών Λουξ, η αξιολόγηση της συμβολής του ΑΟΠ στον πολιτιστικό πλούτο της Πάτρας, αλλά και της προώθησης των αξιών που το άθλημα πρεσβέυει στις νεότερες γενιές, έχει μόνο θετικό πρόσημο. Αφουγκραζόμενη το πολύτιμο έργο του σωματείου, καθώς και τη διαχρονική φύση των στόχων του, το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο και τον ενοποιητικό του χαρακτήρα, η Λουξ αποτελεί σταθερό υποστηρικτή των πρωτοβουλιών του, με κυριότερη την πανελλαδικής εμβέλειας διοργάνωση του PICKPATRAS, η οποία και επιβεβαιώνει την καινοτόμο πρακτική του Ομίλου. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι σε μια περίοδο νέων ρευστών δεδομένων και έντονων για τον Πολιτισμό προκλήσεων, ο ΑΟΠ υπενθυμίζει με την αναλλοίωτη δράση του τη συνεισφορά του Αθλητισμού στην υγειή κοινωνική ανάπτυξη, πρόοδο και εξέλιξη".

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες:

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech