Δυσαρέσκεια στην Παναχαϊκή για τον Φώτη Παπαπαναγή

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 2:05μμ

Αναμενόμενο ήταν το τέλος του Φώτη Παπαπαναγή από τη θέση του επικεφαλής προπονητή στις ακαδημίες της Παναχαϊκής (Κ20 κλπ). Ακόμα κι αν δεν δήλωνε ο ίδιος την παραίτησή του (με σοβαρότατες καταγγελίες κατά των διοικούντων) το διαζύγιο θα ήταν σε κάθε περίπτωση οριστικό.

Ο Φώτης Παπαπαναγής με τις πολλές συμπάθειες στους κόλπους των Ακαδημιών αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων προέβη σε πολλές καταγγελίες προ δύο εβδομάδων όταν παραιτήθηκε, κάτι που ίσχυσε τελικά από το περασμένο Σάββατο (26/1).

Στην Παναχαϊκή είχαν δυσαρεστηθεί ιδιαίτερα με τα όσα είπε, μερικά εκ των οποίων τα χαρακτηρίζουν ασύστολα ψεύδη και ανακρίβειες, όπως το γεγονός πως η ΠΑΕ δεν έχει ενημερότητα («Δύο παίκτες της Κ20 δεν μπορούν να γίνουν εκπαιδευόμενοι, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής, επειδή η ομάδα δεν έχει ενημερότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά).

Αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό για να απολυθεί, αν δεν είχε προλάβει ο ίδιος να δηλώσει την παραίτησή του.

Κι όπως σχολίαζε στέλεχος της Παναχαϊκής «Είχε συμβόλαιο με όρους που δεν κάνει ούτε ο Μουρίνιο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο καταδυναστευτικό συμβόλαιο εις βάρος συλλόγου και υπέρ εργαζομένου».

Πλέον, σημασία έχει να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για την προκοπή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Παναχαϊκής.

Διαβάστε τι είχε πει ο Φώτης Παπαπαναγής στην μοναδική συνέντευξη που έδωσε κατά την παραμονή του στην Πάτρα, πριν από ένα σχεδόν χρόνο, στο sportin.gr

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech