Τσάρλι Πατίνο, ετών 18: η νέα... αποκάλυψη της Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Δεκέμβριος 24, 2021 - 4:05μμ
Τσάρλι Πατίνο

Ο 18χρονος επιθετικός, αποτελεί την νέα «αποκάλυψη» της Αρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα, να δίνει στον νεαρό άσο την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του.


Και ο μικρός δεν την άφησε να πάει χαμένη, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από πάσα του Πεπέ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο επίπεδο.
«Τι βραδιά! Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη», έγραψε ο νεαρός σε ανάρτηση του στο Twitter, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες από το ντεμπούτο του.
«Είναι μια μεγάλη στιγμή. Είναι ένα παιδί που βγαίνει από το προπονητικό μας σύστημα, ένα υπέροχο παιδί. Προπονείται μαζί μας σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ηταν ένα όνειρο. Ως αρχάριος, το παίξει και να σκοράρει μπροστά στους φιλάθλους μας, είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή», σχολίασε ο Αρτέτα αναφερόμενος στον Πατίνο.
Και μπορεί ο νεαρός να έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο ματς με τις «μαύρες γάτες», ωστόσο έχει δώσει δείγματα γραφής από το 2015, όταν σε ηλικία έντεκα ετών οι άνθρωποι της Αρσεναλ εντόπισαν το ταλέντο του, από τις εμφανίσεις του με την Λούτον.
Ο Πατίνο εξελίχθηκε ραγδαία και σύντομα έγινε μόνιμο στέλεχος στην ομάδα για παίκτες ηλικίας κάτω των 18 ετών και ακολούθως εντάχθηκε στην Β' ομάδα των «κανονιέρηδων», μέχρι την περασμένη Τρίτη, όταν και έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υποστήριξη: SilkTech