Θεσσαλονίκη- Οπαδικό επεισόδιο: Στο νοσοκομείο 16χρονος με τραύμα στο πρόσωπο

Τρίτη, Φεβρουάριος 21, 2023 - 9:50πμ
Τον χτύπησαν 4 άτομα

Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr, μία ομάδα τεσσάρων νεαρών προπηλάκισε δύο 16χρονους και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν από αυτούς.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:00, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά. Οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και απομόνωσαν το θύμα της επίθεσης. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει. Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους κινήθηκαν προς την οδό Λαγκαδά, όπου τους περίμεναν ακόμη τρία άτομα.

Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι γνωστός οπαδός του Άρη με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τα άτομα που του επιτέθηκαν. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για νοσηλεία.

Υποστήριξη: SilkTech