Τα ρεκόρ που έσπασε ο Μέσι στο 7-2 της Παρί και στεναχωρούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σάββατο, Οκτώβριος 29, 2022 - 8:00πμ
Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μία εκπληκτική παράσταση στο Παρί - Χάιφα με γκολ και ασίστ καταρρίπτοντας νέα ρεκόρ εις βάρος του αιώνιου αντιπάλου του Κριστιάνο Ρονάλντο

Λιονέλ Μέσι ήταν φανταστικός στο 7-2 της Παρί κόντρα στην Χάιφα. Σκόραρε δύο φορές κι μοίρασε άλλες δύο ασίστ. Η επίδοση του Αργεντινού, κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών για πολλούς, έφερε την κατάρριψη ρεκόρ που είναι εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος παίζει και δεν παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.
Με τα δύο γκολ ο Μέσι έφτασε τα 80 σε μόλις 85 αναμετρήσεις σε φάση ομίλων. Ο Ρονάλντο έχει 73 γκολ και η ομάδα του δεν αγωνίστηκε στο Champions League να μπορέσει να αυξήσει τα δικά του και να κοντράρει τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα.
Επίσης, ο Μέσι έγινε ο γηραιότερος (35 ετών και 123 ημερών) που σ' ένα ματς στο UCL σκόραρε και μοίρασε ασίστ από δύο φορές. Ο Ρονάλντο έχει καταφέρει κάτι ανάλογο (κι όχι μία φορά), αλλά όταν ήταν 30 ετών και με πιο πρόσφατη φορά εκείνη του 2015 στο 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Υποστήριξη: SilkTech