Τα νέα εμπόδια για Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ

Τετάρτη, Αύγουστος 14, 2019 - 2:03μμ

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα play offs του Champions League αφού νίκησε και στο «Καραϊσκάκη» την Μπασακσεχίρ και εκεί θα βρει μπροστά του την Κράσνονταρ.

Η ομάδα της Ρωσίας επιβλήθηκε με σκορ 3-2 της Πόρτο στην Πορτογαλία και κάλυψε την ήττα της στον πρώτο αγώνα (0-1).

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 21 Αυγούστου(10 μμ). Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κράνονταρ στο Φάληρο, ενώ την Τρίτη 27 Αυγούστου (10μμ), θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ
Στόχος ήταν η παρουσία στα πλέι οφ του Champions League. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε να τον πετύχει, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αγιαξ και είναι αναγκασμένος, ως εκ τούτου, από σήμερα, να επικεντρώσει τη σκέψη του στην επόμενη ευρωπαϊκή του επιδίωξη, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για να πραγματοποιήσει το «θέλω» του χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας αποτελεί την αντίπαλό του στη φάση των πλέι οφ της δεύτερη τη τάξει, σε επίπεδο συλλόγων, διοργάνωσης της UEFA, η οποία δε... φοβίζει.
Το πρώτο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (22/8), στην Μπρατισλάβα και η ρεβάνς, μια εβδομάδα αργότερα (29/8), στο γήπεδο της Τούμπας.

Υποστήριξη: SilkTech