Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στην Παναχαϊκή για μία ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση

Πέμπτη, Ιανουάριος 28, 2021 - 9:32μμ

Τα εύσημα για μία ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση, την τρίτη συναπτή, πήρε η Παναχαϊκή από τον παρατηρητή του αγώνα με τον Καραϊσκάκη, για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Εξάλλου η διοίκηση των φιλοξενούμενων εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση κατά τη οποία και ευχαριστεί τους «κοκκινόμαυρους» για τη φιλοξενία, με τους Πατρινούς να παίρνουν τα εύσημα από όλους σε κάθε αναμέτρηση στην Αγυιά μέχρι ώρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 και στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας τήρησε απαρέγκλιτα τις αυστηρές οδηγίες της Γ.Γ.Α. και τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την διοργάνωση του αγώνα επιτήρησε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία και απένειμε τα εύσημα στη διοργανώτρια αρχή, στην αστυνομία και τους υπευθύνους της ΠΑΕ για την άρτια διοργάνωση του αγώνα».

Ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε την Παναχαϊκή για τη φιλοξενία της εξέδωσε ο Καραϊσκάκης, λίγες ώρες μετά το 2-2 στην Πάτρα. Σε αυτή ανέφερε: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας κατά την παραμονή της στην Πάτρα, στο πλαίσιο του μεταξύ μας παιχνιδιού τη Τετάρτη (27/1) για την 4η αγωνιστική της Super League 2 ενώ υπόσχεται ανάλογη ανταπόδοση φιλοξενίας στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Άρτα. Παράλληλα, η ομάδα μας εύχεται στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία και πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2».

Υποστήριξη: SilkTech