Νέα εντός έδρας... γκέλα για την Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Ιανουάριος 27, 2021 - 5:08μμ

Στις… γκέλες επέστρεψε η Παναχαϊκή μετά την πρώτη της νίκη προ τριών ημερών με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο γήπεδό της. Οι «κοκκινόμαυροι» έμεινε στο 2-2 με τον Καραϊσκάκη στην Αγυιά για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Το συγκρότημα του Νίκο Παπαδόπουλου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απόλυτη υπεροχή του στο παιχνίδι κι έτσι έμεινε στους 6 πόντους, έχοντας 3 ισοπαλίες (οι 2 στην έδρα του) και μία νίκη μέχρι ώρας στις πρώτες 4 αγωνιστικές, έχοντας δώσει 3 παιχνίδια εντός έδρας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι φιλοξενούμενοι σε τρεις επισκέψεις του στα καρέ της Παναχαϊκής, είχαν 2 γκολ και 1 δοκάρι εκμεταλλευόμενοι τις κακές αντιδράσεις της άμυνας των «κοκκινόμαυρων», ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, στη φάση που πίεζε στο φινάλε η Παναχαϊκή με τον Γιούση και στο καλό τους πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι από λάθος της άμυνα των «κοκκινόμαυρων» με τον Φαν Ίπερεν.

Το πρώτο του γκολ με τα «κοκκινόμαυρα» πέτυχε ο νεαρός Γιούσης και το πρώτο του από την επιστροφή του ο έμπειρος και μοιραίος αγωνιστικά, Κουσκουνάς.

Τώρα οι «κοκκινόμαυροι» ταξιδεύουν στη Λάρισα (Κυριακή 31/1, 14:45) για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Απόλλωνα, στην δυσκολότερη θεωρητικά αναμέτρησή τους μέχρι ώρας.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθήνας)

Βοηθοί: Μπουρζοβίτης (Κορινθίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Κάρτες: 57’ Μουστακόπουλος / 27’ Δεινόπαπας, 66’ Μαραθωνίτης, 89’ Δούμτσιος, 94’ Μπουργάνης

Γκολ: 45’ Γιούσης, 81’ Κουσκουνάς / 10’, 68’ Μαραθωνίτης

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος (55’ Αποστολόπουλος), Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος © (43’ Ανάκογλου), Μουστακόπουλος (74’ Τσερούτι), Μασούρας (54’ Κουσκουνάς), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης

Καραϊσκάκης (Αργυρίου): Μπουργάνης, Φαν Ίπερερν, Γιαννιώτης, Ρουμπανγούκα (70’ Δερμιτζάκης), Ναλακούρας (46’ Κορέλας), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (52’ Γαλεάδης), Μαραθωνίτης (71’ Τσούσης), Τάμπας (11’ Α. Κόκας), Παπανίκου ©, Λόβριτς

Υποστήριξη: SilkTech