Το σήκωσε και στην Πάτρα η Εθνική του 2004

Κυριακή, Ιούνιος 10, 2018 - 12:47πμ
gazzetta.gr

Ημέρες 2004 θύμισε η Εθνική ομάδα στην Πάτρα. Οι Legends του 2004 επικράτησαν με 5-3 των «θρύλων» της Ισπανίας με επική ανατροπή στο φινάλε και 4 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 έκαναν πάλι το...θαύμα τους. Οι Legends 2004, βρέθηκαν να χάνουν 1-3 στην Πάτρα από την Ισπανία, αλλά κατάφεραν την ανατροπή, στα δέκα τελευταία λεπτά με χατ τρικ του Στέλιου Γιαννακόπουλου και γκολ του Κατσουράνη, φτάνοντας τελικά στο 5-3.

 Σκόρερς της «χρυσής» ομάδας του 2004 με εξαιρετικό γκολ και ο Γιώργος Καραγκούνης, που μαζί με τον Γιαννακόπουλο, τον Κατσουράνη και τον Μπασινά (που έχασε πέναλτι) αγωνίστηκαν σε όλο το ματς. Καράσκο , Αλφόνσο και Λούκε πέτυχαν τα τρία γκολ των Ισπανών.

Απογοήτευσε η προσέλευση του κόσμου που δεν στήριξε την προσπάθεια των διεθνών για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του ΚΕΦΙ με το σπουδαίο αυτό φιλικό. Κάτω από 5.000 κόσμου βρέθηκαν σήμερα στο Παμπελοποννησιακό, στην πλειοψηφία τους βέβαια παιδιά που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους σπουδαίους άσους τους παρελθόντος να αγωνίζονται.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Για τους Legends 2004 ξεκίνησαν: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Καψής, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας.

Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, Καφές

 Δεν αγωνίστηκαν οι: Δέλλας, Νικολαΐδης, Λάκης

Υποστήριξη: SilkTech