Οφρυδόπουλος: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν εξυπηρετούσε την ομάδας μας»

Κυριακή, Φεβρουάριος 10, 2019 - 10:55μμ

Στην ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να παίξει όπως θα ήθελε, στάθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Παρόλα αυτά, εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του που προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη, ασχέτως τελικά αν δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο με κάκιστο αγωνιστικό χώρο που εξυπηρετούσε τους γηπεδούχους και όχι εμάς. Επικράτησε η δύναμη και οι μονομαχίες αντί της ποιότητας. Προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες του αγώνα και προσπαθήσαμε έως το τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ήμασταν σοβαροί και πάντα οργανωμένοι αμυντικά. Αλλάξαμε και φρεσκάραμε την ομάδα επιθετικά ψάχνοντας το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Σχεδόν όλο το τελευταίο 20λεπτο ήμασταν στο μισό γήπεδο και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μας έλειψε το γκολ και φύγαμε με το 0-0. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε από την προσπάθεια των παικτών μας.

Έχουμε ακόμα πέντε βαθμούς διάφορα από τον δεύτερο, χάσαμε μια ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο, αλλά έχει ένα γύρο μπροστά μας. Καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και αν παλέψει και τους υπόλοιπους αγώνες όπως σήμερα έχει πιθανότητες να πετύχει την σωτηρία του. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για το μακρινό ταξίδι που έκαναν και ήταν μαζί μας».

Υποστήριξη: SilkTech