Χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο «χωράφι» του Αιγινίου

Κυριακή, Φεβρουάριος 10, 2019 - 5:04μμ

Μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να φτάσει σε απόσταση μίας νίκης από τη δεύτερη θέση έχασε η Παναχαϊκή. Ο Αιγινιακός έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των «κοκκινόμαυρων» παίρνοντας λευκή ισοπαλία στο… χωράφι του, για την πρεμιέρα του δεύτερη γύρου της Football League.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η ομάδα της Κατερίνης τείνει να γίνει ο κακός δαίμονας για την Παναχαϊκή καθώς κατάφερε να την κρατήσει μακριά από τη νίκη για δεύτερη φορά φέτος. Για του λόγου το αληθές όμως, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος που εμπόδιζε την Παναχαϊκή να κινηθεί, όχι μόνο ορθολογικά αλλά και κάνοντας τις βασικές λειτουργίες ανάπτυξης μίας ομάδας.

Η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τη 2η θέση μετά τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας στην Κέρκυρα και το στραβοπάτημα του Πλατανιά στα Σπάτα.

Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν το ότι η Παναχαϊκή κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, ενώ ακολουθεί νέα εκτός έδρας δοκιμασία την επόμενη Κυριακή στη Σπάρτη.

Κίτρινες: 18’ Βλαχομήτρος, 21’ Τσολακίδης, 87’ Βελκόσκι / 55’ Σταμόπουλος, 64’ Λουμπαρδέας, 91’ Μαυριάς

Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Τσολακίδης (75’ Ζαννάκης), Πολύζος, Παπαδόπουλος (88’ Κούστα), Γρανάδος (56’ Σοφιάνης), Βλαχομήτρος.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος (59’ Παπατόλιος), Κολ (58’ Μαυριάς), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75’ Μωραΐτης).

Υποστήριξη: SilkTech