Οφρυδόπουλος: «Είναι θέμα χρόνου το γκολ»

Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 7:31πμ

Σίγουρος ότι η Παναχαϊκή θα καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Μπορεί η Παναχαϊκή να έμεινε για τέταρτο σερί ματς στην ισοπαλία και να έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως ο προπονητής της έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, σημειώνοντας ότι κάποια στιγμή θα μπουν τα γκολ.

Γιατί η Παναχαϊκή δεν σκοράρει, ενώ δημιουργεί φάσεις;

«Μια ομάδα που κάνει ευκαιρίες είναι καλύτερη από μία ομάδα που δεν κάνει ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς είχαμε διψήφιο αριθμό ευκαιριών. Έχουμε καλούς παίκτες. Είναι θέμα χρόνου το γκολ. Θα μπει κάποια στιγμή. Ακόμα και να σκοράρουμε σε κάθε ματς, το μηδέν στην άμυνα είναι αυτό που δίνει νίκες».

Έχετε κάνει κάποια εισήγηση για μεταγραφές;

«Επειδή γράφονται πολλά ως διαρροές, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν για μεταγραφές. Όταν είναι θα βγω να μιλήσω ως προπονητής της Παναχαϊκής ή θα σας δώσω κάποια γραπτή δήλωση. Όλα είναι εικασίες και εκτιμήσεις. Η Παναχαϊκή έχει σοβαρή διοίκηση. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε. Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω κι όχι πως καταλαβαίνει ο καθένας αυτά που λέω. Γενικά αναφέρομαι».

Υποστήριξη: SilkTech