Νέα απώλεια για την Παναχαϊκή-Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία

Κυριακή, Δεκέμβριος 9, 2018 - 5:04μμ

Η Παναχαϊκή παρά την αγωνιστική της βελτίωση και τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε και έχασε, έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι «κοκκινόμαυροι» στο τρίτο… στραβοπάτημα στην έδρα τους έμειναν στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου στην Αγυιά, για την 8η αγωνιστική της Football League.

Τα πράγματα στο φινάλε θα μπορούσε να είναι χειρότερο για την Παναχαϊκή, που κατάφερε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση στο 85’ με τους δύο καλύτερους παίχτες του γηπέδου να συνδυάζονται. Τον Ντάσιο να κόβει και τον συγκινητικό Λουμπαρδέα να ισοφαρίζει το γκολ του Σουντουρά που είχε βάλει μπροστά την Καλαμαριά στο 61’.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ακολουθούν δύο ακόμα δύσκολα παιχνίδια για την Παναχαϊκή στην Κρήτη απέναντι στον Κισσαμικό και τον Εργοτέλη, με τους «κοκκινόμαυρους» να είναι στην 8η θέση 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η αστοχία του Μωραΐτη, του Κολ και του Ελευθεριάδη στέρησαν από την Παναχαϊκή τη δυνατότητα να προηγηθεί στο σκορ και να ανοίξει στη συνέχεια την άμυνα της ομάδας της Καλαμαριάς. Έτσι, βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Σουντουρά στο 61ο λεπτό.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με πολλές ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους, ενώ και ο Απόλλων Πόντου βρήκε φάσεις στις αντεπιθέσεις του που ήταν πολύ επικίνδυνες.

Η ομάδα της Πάτρας έβγαλε άγχος στην τελική ενέργεια και έδειξε αδυναμία στο να εκμεταλλευθεί την υπεροχή της, αλλά και την έδρα της, στην οποία βέβαια έχει μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες και αυτό κάνει πολύ δύσκολη την επίτευξη των στόχων της που είναι να βρεθεί αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και να παίξει τον ρόλο του αουτσάιντερ για τις θέσεις της ανόδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Πόντου έδειξε πως έχει σημαντικά ψυχικά αποθέματα και βγάζει στο γήπεδο αυτό που μπορεί έστω και αν ταξίδεψε στην Πάτρα με 16 ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάικλ Ολαϊτάν και παιχνίδι με το παιχνίδι αναμένεται να βρει ρυθμό και να δώσει πολύτιμες βοήθειες.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής), βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Κάλλης (Αν. Αττικής).

Κάρτες: 21’ Αργυρόπουλος, 39’ Σταμόπουλος, 71’ Ντάσιος, 79’ Μωραΐτης / 12’ Σπόλιαριτς, 54’ Καλαϊτζίδης, 68’ Σουντουρά, 80’ Δημητριάδης

Γκολ: 85’ Λουμαπρδέας / 61’ Σουντουρά

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Φουρλάνος (70’ Μπαστακός), Αργυρόπουλος (78’ Μουστακόπουλος), Κολ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (62’ Καρατσανάκοφ), Μωραΐτης

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Σπόλαριτς, Πουρτουλίδης (46’ Δημητριάδης), Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν (88’ Δαλιανόπουλος)

 

Υποστήριξη: SilkTech