Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει πριμ 200.000 ευρώ στην Εθνική ομάδα πόλο

Κυριακή, Αύγουστος 8, 2021 - 7:31μμ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει πριμ 200.000 ευρώ στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σημαντική και σπουδαία κίνηση ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ τους διεθνείς της Εθνικής ομάδας πόλο, για την επιτυχία που έφεραν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησαν το πρώτο μετάλλιο (ασημένιο) στην ιστορία της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

TA MIΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Για ακόμη μία φορά, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Πόλο των Ανδρών δείχνουν τον σπουδαίο χαρακτήρα τους. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε πως πάρθηκε συλλογικά η απόφαση εντός της ομάδας να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (ήτοι 100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του απέδειξαν έμπρακτα πως βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους και σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στα πύρινα μέτωπα.

Υποστήριξη: SilkTech