Νέος προπονητής στον Άρη Πατρών ο Θανάσης Παπουτσής

Σάββατο, Ιούλιος 10, 2021 - 5:02μμ

Τον νέο του προπονητή ανακοίνωσε ο Άρης Πατρών, ο οποίος φέτος σκοπεύει να κάνει πρωταθλητισμό στις τοπικές κατηγορίες. Ο Θανάσης Παπουτσής έρχεται να αντικαταστήσει τον Γιάννη Βογιατζή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ενδέχεται να είναι η πιο κομβική στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Με γνώμονα την επάνοδο στη φυσική μας έδρα και με μοναδικό στόχο για την ομάδα μας να δημιουργήσει ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας μας ή διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει προπονητή έναν φιλόδοξο και πιθανόν από τους καλύτερους νέους προπονητές της Αχαΐας.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με και με την ελπίδα πως αυτή επιλογή θα φέρει τον Άρη μας στο δρόμο των επιτυχιών ανακοινώνουμε σήμερα την πρόσληψη του Θανάση Παπουτσή για τη θέση του προπονητή.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή Γιάννη Βογιατζή για την προσφορά του σε αυτό το χρονικό διάστημα που υπηρέτησε το σωματείο μας, προσφορά που ήταν καταλυτική ώστε η ομάδα μας να βρίσκεται σε ήρεμα νερά, και να ευχηθούμε στο νέο προπονητή να έχει πάντα επιτυχίες ώστε μέσα από την ομάδα μας να κάνει τα όνειρα μας και τις φιλοδοξίες του πραγματικότητα.

Θανάση καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Υποστήριξη: SilkTech