Κόντρα σε «νυχτερίδες» και «λιοντάρια» η Νάπολη Πατρών στο Παγκόσμιο Συλλόγων

Πέμπτη, Οκτώβριος 10, 2019 - 10:50πμ

Μια κλήρωση αντίστοιχη του επιπέδου της διοργάνωσης και της εξέλιξης της ομάδας στο πέρασμα του χρόνου ήταν αυτή που διεξήχθη χθες ενόψει του World Winners Cup της Αλάνια (21-27/10) και στην οποία η ομάδα της Νάπολη Πατρών έμαθε τους αντιπάλους της.

Οι νυχτερίδες από την πόλη της Βαλένθια, στα Ανατολικά της Ισπανίας, είναι η ομάδα που τέθηκε επικεφαλής του 4ου Ομίλου (Group D) στον οποίο 2η ομάδα από την κληρωτίδα βγήκε η δική μας ομάδα, από την γη των Αχαιών, η Νάπολη Πατρών. Μαζί θα είναι τα λιοντάρια της Βεστφαλίας, η ομάδα Ρεάλ Μίνστερ από την Γερμανία και τέλος, από τη Νιγηρία, οι ψαράδες από το Κέμπι, που έρχονται να εκπροσωπήσουν την Αφρικανική ήπειρο στη διοργάνωση.

Αν μη τι άλλο, η Νάπολη πρόκειται να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία στην Τουρκία, απέναντι σε νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις και αντιπάλους από κάθε γωνιά της γης, ευκαιρία για να γνωρίσουμε πως μπορεί να αντιμετωπίζουν το beach soccer σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων, με τους κανονισμούς να δίνουν την πρόκριση στις 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Υποστήριξη: SilkTech