Ι. Τραγουστή-Λ. Μαντζούκας: Μαζί και ευτυχισμένοι - Παιχνίδια και χαμόγελα στα χιόνια - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 17, 2021 - 12:32μμ

Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν! Λευτέρης Μαντζούκας και Ιωάννα Τραγουστή μπορεί να είναι μεγάλα ταλέντα στο μπάσκετ αλλά πάνω από όλα είναι παιδιά.

Το νεαρό ζευγάρι πολύ υποσχόμενων καλαθοσφαιριστών, ορμώμενων από την Πάτρα είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, είναι καλά και το δείχνουν.

Λευτέρης και Ιωάννα σε... ένα κλικ

Ειδικά από τη στιγμή που ο Λευτέρης βρέθηκε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, η Ιωάννα ήταν από πέρσι τον Αθηναϊκό, πύκνωσαν τις κοινές τους εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία αφορμή ήταν το χιόνι που πέφτει εδώ και δύο μέρες στην Αθήνα, όπου τα δύο παιδιά βρέθηκαν έξω να παίζουν και να δείχνουν για ακόμα μία φορά πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Είναι δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά εκτός από την «σπυριάρα» έχουν και κάτι άλλο να τους ενώνει και αυτό είναι η Πάτρα.

Ο 17χρονος Λευτέρης Μαντζούκας και η 19χρονη Ιωάννα Τραγουστή ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους στα παρκέ, αποτελώντας ο καθένας από το… πόστο του μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά παράλληλα είναι και δύο πολύ όμορφα παιδιά στο άνθος της ηλικίας τους.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μαντζούκας, αποτελεί την κορυφή της Ελληνικής nouvelle vague, ίσως ακόμα και της Ευρωπαϊκής και η Τραγουστή από την πλευρά της έχει ήδη διαγράψει τη διαδρομή της στον Ελληνικό χώρο και έφτασε να αγωνίζεται στον ιστορικό Αθηναϊκό.

Οι δύο τους βρέθηκαν στην Πάτρα, μέρος καταγωγής της Τραγουστή και «σπίτι» του Μαντζούκα για περίπου 6 χρόνια, ενώ συναντήθηκαν πλέον και στην Αθήνα μετά τη μεταγραφή του Λευτέρη στον Παναθηναϊκό.

Υποστήριξη: SilkTech