Λευτέρης και Ιωάννα σε... ένα κλικ

Τρίτη, Ιανουάριος 19, 2021 - 3:32μμ

Είναι δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά εκτός από την «σπυριάρα» έχουν και κάτι άλλο να τους ενώνει. Αυτό είναι η Πάτρα. Ο Λευτέρης και η Ιωάννα, η Ιωάννα και ο Λευτέρης «εθεάθησαν» μαζί σε ανάρτηση στα social media και οι φήμες φούντωσαν.

Ο 17χρονος Λευτέρης Μαντζούκας και η 19χρονη Ιωάννα Τραγουστή ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους στα παρκέ, αποτελώντας ο καθένας από το… πόστο του μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά παράλληλα είναι και δύο πολύ όμορφα παιδιά στο άνθος της ηλικίας τους.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μαντζούκας, αποτελεί την κορυφή της Ελληνικής nouvelle vague, ίσως ακόμα και της Ευρωπαϊκής και η Τραγουστή από την πλευρά της έχει ήδη διαγράψει τη διαδρομή της στον Ελληνικό χώρο και έφτασε να αγωνίζεται στον ιστορικό Αθηναϊκό.

Οι δύο τους βρέθηκαν στην Πάτρα, μέρος καταγωγής της Τραγουστή και «σπίτι» του Μαντζούκα για περίπου 6 χρόνια, ενώ συναντήθηκαν πλέον και στην Αθήνα μετά τη μεταγραφή του Λευτέρη στον Παναθηναϊκό.

Μία φωτογραφία στα social media έριξε λάδι στη φωτιά για την μεταξύ τους σχέση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι χώρεσε πολύ ταλέντο σε ένα κλικ. Τώρα για τον… έρωτα, το μέλλον θα δείξει…

Όπως και να έχει τους ευχόμαστε κάθε υγεία, επιτυχία και ευτυχία!

Υποστήριξη: SilkTech