Φιλική δοκιμή με την Κύπρο (16:45) για την Εθνική

Τετάρτη, Νοέμβριος 11, 2020 - 10:02πμ

Φιλικό με την Κύπρο θα δώσει σήμερα η Εθνική, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων ματς του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί τo το κυπριακό σύνολο στις 16:45 στη Ριζούπολη, ενόψει των ματς με την Μολδαβία (Κυριακή 15/11 – 21:45) και τη Σλοβενία (Τετάρτη 18/11) για το φινάλε των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Τζον Φαντ Σιπ αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας και να τσεκάρει παίκτες όπως τους Γιακουμάκη και Χατζηγιοβάνη που κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος γύρισε το πόδι του στη χθεσινή προπόνηση και αναμένεται η εκτίμηση της κατάστασής του.

Δεν πέταξε ο Κυριακόπουλος

Στην Ιταλία παραμένει ο Γιώργος Κυριακόπουλος και δεν προλαβαίνει τον φιλικό αγώνα εθνικής με την Κύπρο. Ο 24χρονος Πατρινός αμυντικός της Σασουόλο δεν κατάφερε να μεταβεί στην Ελλάδα λόγω της καραντίνας στη Σασουόλο.

Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ιταλικής ομάδας και αν τα αποτελέσματα του Κυριακόπουλου βγουν αρνητικά, τότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής για τα ματς με Μολδαβία και Σλοβενία που ακολουθούν στο Nations League.

Υποστήριξη: SilkTech