Γιώργος Κυριακόπουλος: Ο πατρινός ποδοσφαιριστής που διαπρέπει στο Καμπιονάτο

Δευτέρα, Φεβρουάριος 19, 2024 - 9:57πμ
Ξεκίνησε από τη Θύελλα Πάτρας

Οι Betarades ταξιδεύουν ξανα στην Ιταλία και συναντούν ακομα έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Serie A.
Ο πατρινός Γιώργος Κυριακόπουλος Κυριακόπουλος αποκαλύπτεται στον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη και εξιστορεί όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καριέρας του που τον όρισαν και συνεχίζουν να τον ορίζουν.
Το ξεκίνημα στη Θύελλα Πατρών, οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, τα πρωτα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και ο τελικός κυπέλλου. Οι σειρήνες απο Ελλάδα και η απόφαση να κανει το βήμα και να πει ναι στη Σασουόλο, απόφαση που τον άλλαξε ως ποδοσφαιριστή. Η επαφη με τον Ντε Τσέρμπι και τον Ντιάγκο Μότα, η συνύπαρξη με τον Λυκογιαννη και η Μόντσα του Μπερλουσκόνι!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα. Ως παιδί, έπαιξε στην Θύελλα Πατρών μέχρι το 2011.

Στην ηλικία των 14 ετών, μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου ήταν βασικό μέλος των ομάδων U17 και U20.
Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013.

Έπαιξε ως δανεικός στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, Εργοτέλη και Λαμία.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, μετακινήθηκε με δανεισμό στη Σασσουόλο της Σέριε Α, με κόστος δανεισμού ύψους 200.000 ευρώ και δικαίωμα αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020, το οποίο ενεργοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2020.

Η Μόντσα έγινε το καλοκαιρι του 2023 ο τρίτος σταθμός της καριέρας του Γιώργου Κυριακόπουλου επί ιταλικού εδάφους, με την ομάδα της Λομβαρδίας να ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτησή του με δανεισμό από τη Σασουόλο.

Υποστήριξη: SilkTech