Τι πρέπει να ξέρετε για τα στοιχήματα στο μπάσκετ και τον τρόπο τους

Πέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2024 - 12:03μμ
Ενημερωθείτε αναλυτικά

Το μπάσκετ παραμένει δημοφιλές, παρά το γεγονός ότι η σεζόν των ελίτ διασκεδαστικών διασκέδασης, ιδιαίτερα του NBA, δεν διαρκεί όλο τον χρόνο. Οι αγώνες μπάσκετ είναι διαθέσιμοι σχεδόν καθημερινά. Οι ειδικοί κάνουν στοιχήματα μπάσκετ σε παιχνίδια "σε πραγματικό χρόνο" ακόμα και σε μη-ελίτ λίγες. Ωστόσο, καθώς κατανοούν τους κινδύνους, αξίζει να αναπτύξουν τη δική τους στρατηγική.
Ας εξετάσουμε τα δημοφιλή είδη στοιχημάτων στο μπάσκετ:
Μονό Στοίχημα
Βασική επιλογή για μπασκετικούς αγώνες. Ο παίκτης επιλέγει ένα συγκεκριμένο γεγονός (π.χ. νίκη μιας ομάδας), εξοικειώνεται με τον συντελεστή, καταθέτει το επιθυμητό ποσό και επιβεβαιώνει το στοίχημά του. Οι στοιχηματικές μπορούν να γίνουν είτε πριν από την έναρξη του αγώνα, είτε κατά τη διάρκεια αυτού.
Χάντικαπ
Στοιχήματα με βάση τη διαφορά των πόντων. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε στοίχημα στο μπάσκετ για τη νίκη μιας ομάδας με χάντικαπ +2,5. Αυτό σημαίνει ότι για να κερδίσει η επιλεγμένη ομάδα, πρέπει να σκοράρει περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο, λαμβάνοντας υπόψη το συγκεκριμένο χάντικαπ. Το στοίχημα μπορεί να είναι επιτυχές ακόμα και αν η ομάδα χάσει, αν λαμβάνει υπόψη το χάντικαπ.
Σύνολο
Στοίχημα στο συνολικό αριθμό πόντων σε έναν μπασκετικό αγώνα. Ο παίκτης κάνει στοίχημα στο μπάσκετ για το αν το συνολικό αριθμό πόντων θα είναι υποκείμενο ή άνω του συγκεκριμένου αριθμού (π.χ. 180). Τα σύνολα μπορεί να εφαρμόζονται επίσης σε ξεχωριστά τέταρτα (π.χ. πάνω/κάτω από 45,5).
Πώς να στοιχηματήσετε σωστά στο μπάσκετ
Μπορείτε να πάρετε ένα ρίσκο και ας ποντάρετε στο μπάσκετ στο αουτσάιντερ του ζευγαριού συνολικά, αν παρατηρήσετε ότι το φαβορί δεν τα πάει καλά ή ένας από τους ηγέτες του αποχωρεί. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να κάνετε ένα μπάσκετ στοίχημα στο αουτσάιντερ που κερδίζει ένα συγκεκριμένο δεκάλεπτο.
Αυτό συνήθως συνοδεύεται από ένα catch-up και το θέμα είναι ότι σχεδόν κάθε αδύναμος παίκτης μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο. Τις περισσότερες φορές, οι αποδόσεις δεν πέφτουν κάτω από το 1,9 και μπορεί να φτάσουν ακόμη και το 2,5. Έτσι, διαχειριζόμενοι τα κεφάλαιά σας με σύνεση και χωρίς να αναλαμβάνετε υπερβολικό ρίσκο, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά καλά.
Απαιτείται αναλυτική ανάλυση για την πρόβλεψη του αριθμού των πόντων που θα σημειώσει μια ομάδα, βάσει του στατιστικού μέσου όρου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μελετήσετε τον αριθμό των βαθμών που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά σε καθοριστικούς αγώνες, καθώς και σε εντός και εκτός έδρας γήπεδα. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την τρέχουσα φόρμα της ομάδας, την τακτική που χρησιμοποιεί και τη δύναμη του αντιπάλου.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στο μπάσκετ στοίχημα είναι επίσης δυνατό να μπάσκετ στοίχημα σε διάφορες επιλογές με διαφορά μισής ντουζίνας πόντων ανά τρίμηνο. Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι δεν είναι πάντα δυνατό να μαντέψετε αμέσως την έκβαση ενός αγώνα, επομένως, ενώ παρακολουθείτε το παιχνίδι, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε προσαρμογές και να τοποθετήσετε στοιχήματα για την επόμενη φάση της συνάντησης.

Υποστήριξη: SilkTech