Η ΠΑΕ Λάρισα συλλυπείται για το τριών μηνών βρέφος

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2024 - 12:41μμ
"Δεν είχε τίποτα"

Το βρέφος πέθανε σε νοσοκομείο της Αττικής, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος και την Λάρισα.

Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς τους περιμένουν απαντήσεις. Το βρέφος που πέθανε δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τις προηγούμενες μέρες τίποτα δεν έδειχνε το κακό που ερχόταν. Το άτυχο κοριτσάκι, μόλις τριών μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής. Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στα αίτια της τραγωδίας. Με την είδηση να έχει σκορπίσει θλίψη και στη Λάρισα, καθώς ο πατέρας της μικρής μεγάλωσε στη θεσσαλική πόλη και ήταν ένας από τους γνωστότερους και πιο φαντικούς οπαδούς της ΑΕΛ.

Η οικογένεια ζούσε στην Αττική. Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Οι στενοί συγγενείς του παραμένουν συντετριμμένοι. Τα λόγια που είπε ένας από τους ανθρώπους που έζησαν τα δραματικά γεγονότα, αποτυπώνουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Το μωρό δεν είχε τίποτα» ανέφερε στενός συγγενής του αδικοχαμένου βρέφους. Όλοι πλέον σκέφτονται τι μπορεί να έγινε και το άτυχο κοριτσάκι οδηγήθηκε στον θάνατο. Αν υπήρξε λάθος ή κάποιο σημάδι που δεν μπόρεσαν να ερμηνεύσουν.

Η είδηση άπλωσε ένα πέπλο θλίψης και στη Λάρισα. Ο πατέρας της άτυχης μικρής μεγάλωσε στην πόλη και ήταν ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της τοπικής ΑΕΛ. Η ομάδα μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να του συμπαρασταθεί στον ανείπωτο Γολγοθά που καλείται να ανέβει.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά συλλυπητήρια στον φίλαθλό μας Σωτήρη Πονηρό για την τραγική απώλεια της τριών μηνών κόρης του. Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech