Κοπή Πίτας Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2024 - 11:30μμ
Αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ενημερώθηκαν για τις δράσεις

Την Κυριακή στο καφέ Passo Doble, μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών.

Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής που παρευρέθηκαν αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ενημερώθηκαν για τις δράσεις που θα οργανωθούν, σε συνεργασία τόσο με τη Δημοτική αρχή Πάτρας αλλά και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο πρόεδρος Άγγελος Ροζής και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ανέπτυξαν το όραμα της δημιουργίας, την αναγκαιότητα ανάπτυξης του συλλόγου και τις μελλοντικές δράσεις του.
Ο σύλλογος απέδωσε τιμής ένεκεν για την προσφορά τους στον αθλητισμό αναμνηστικές πλακέτες σε δύο συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής με πολύ μεγάλη ενεργή παρουσία στον αθλητισμό και τώρα στην πολιτική.
Στον Παναγιώτη Αντωνόπουλο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής - Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.
Στον Τάκη Πετρόπουλο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής - Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου. Την πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος Άγγελος Ροζής και η Αντιπρόεδρος Παναγιώτα
Δανιγγέλη. Παραβρέθηκε το μέλος της ΚΕΔΕ Σοφοκλής Τσιμπλοστεφανάκης.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων ο σύλλογος να μεγαλώσει και του χρόνου να έχει μία μεγάλη αποτίμηση έργων και πορείας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech