Κόντρα στον Κολοσσό ο Απόλλωνας

Κυριακή, Ιανουάριος 21, 2024 - 10:00πμ
Η πατρινή ομάδα θέλει να κατακτήσει διακαώς το ροζ φύλλο αγώνα

Στην Ρόδο ο Απόλλωνας αναμετράται σήμερα με τον Κολοσσό.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024.

Η πατρινή ομάδα θέλει να κατακτήσει διακαώς το ροζ φύλλο αγώνα, για να μπορέσει να "ψηλώσει" στον βαθμολογικό πίνακα, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ.

Οι Ροδίτες γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα απέναντι στους ανεβασμένους Αχαιούς και η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να ''αναπνεύσουν'' και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ολοκλήρωσε χθες ο Απόλλων που θα προσπαθήσει για το καλύτερο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Καφέζας ο οποίος έχει υποχρεώσεις λόγω σπουδών.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, επέλεξε τους εξής παίκτες: Χρήστο Σαλούστρο, Γιώργο Γκιουζέλη, Τζάστιν Μπιμπς, Ρασάντ Βον, Τσαντ Μπράουν, Ορλάντο Κόουλμαν, Ντιλέινι Μπλοκ, Μάλικ Οσμπορν, Τηλέμαχο Βησσαρίου, Γιώργο Κογιώνη και Τζος Πέρκινς ο οποίος όμως τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει σε όλες τις προπονήσεις και η παρουσία του στο αγώνα με τον Κολοσσό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Υποστήριξη: SilkTech