Εντυπωσιακή η ΝΕΠ πήρε το ντέρμπι με τον Νηρέα Γέρακα (11-8)

Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2024 - 12:00πμ
Πρώτη και αήττητη
Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς σήμερα ξεπέρασε και το εμπόδιο του ισχυρού Νηρέα Γέρακα στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και παραμένει πρώτη και αήττητη στον βαθμολογικό πίνακα.
Μετά από ένα μοιρασμένο α΄ ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Λυκούδη είχε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στη γ΄ περίοδο (το 4-5 της ανάπαυλας έγινε 9-7), εκεί όπου στην ουσία «κλείδωσε» το ροζ φ.α. (τελικό σκορ 11-8).
Διαιτητές: Μπιράκης-Πολυχρονόπουλος. Τα 8λεπτα: 3-2, 1-3, 5-2, 2-1. Τα γκολ του Νηρέα Γέρακα πέτυχαν οι: Κυζιόρος 1, Παπαδόπουλος 1, Μαυρεδάκης 3, Κασσιμάτης 2, Καλύβας 1.
ΝΕΠ (Μάκης Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Μπάρλος, Βα-λουξής 1, Τσίπης, Καραϊσκος, Τρασάι 3, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος, Δελαπόρτας 1, Δραγώνας Αβαγιανός 2, Καλαμας.
Η ΝΕΠ παίζει τώρα το προσεχές Σάββατο στη Νίκαια με τον εκεί Αρη και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

OI MIKΡΟΙ

Η ομάδα Κ15 της ΝΕΠ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο τουρνουά Nea Smyrni Trophy, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες ενόψει της έναρξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου. Ο προπονητής των «δελφινιών» Θανάσης Κοντάκος είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εξέλιξη των παιδιών. Θα ήθελε οι κόποι της προετοιμασίας να βγουν στο νερό για το φετινό πρωτάθλημα. Στόχος της ΝΕΠ είναι η συμμετοχή για μια ακόμα χρονιά στην τελική φάση.

Υποστήριξη: SilkTech