Την Πέμπτη το Xριστουγεννιάτικο τουρνουά πινγκ πονγκ για μαθητές

Τετάρτη, Ιανουάριος 3, 2024 - 1:12μμ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Πατρέων

Μετά από παράκληση πολλών ενδιαφερόμενων, που θέλουν να λάβουν μέρος τα παιδιά τους, αλλά θα είναι εκτός Πατρών λόγω των εορταστικών ημερών, οι διοργανωτές αποφάσισαν την πραγματοποιηση του «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ», που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, για αύριο Πέμπτη 4/1.

Το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ» για μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και Γυμνασίου διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Πατρών, υπό την αιγίδα της Τ.Ε. της ΕΦΟΕΠΑ , σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων 16ο Δημοτικό, 49ο Δημοτικό, 50ο Δημοτικό, 13ο Γυμνάσιο, 21ο Γυμνάσιο και τη γενικότερη υποστήριξη της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

Οι αγώνες του «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ » θα γίνουν στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος (αίθουσα Ε.Α.Λ. «Φοίνικες Γλυφάδας» Πατρών - Πανεπιστημίου 480 – Μποζαΐτικα)
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Πατρέων, αρχάριοι και αρχάριες, χωρίς ή με μικρή προπονητική εμπειρία.

Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι η 17.00 με ώρα προσέλευσης την 16.00 ώστε να γίνει η κλήρωση των αγώνων σύμφωνα με τους παρόντες.

Εκτός από τους αγώνες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το άθλημα και να ανταλλάξουν μπαλιές με κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.
Πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση για το τουρνουά στους ιστότοπους των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ https://www.facebook.com/foinikes.patras και http://www.ttcfoinikespatras.com

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Στο τουρνουά, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, αρχάριοι και αρχάριες, χωρίς ή με μικρή προπονητική εμπειρία.
• Ρακέτες και μπαλάκια θα δοθούν από τους διοργανωτές.
• Ώρα έναρξης των αγώνων 17.00. Ώρα προσέλευσης 16.00
• Οι δηλώσεις κατατίθενται έως και την Τετάρτη 03/01/2024 στα mails:[email protected] ή [email protected] ή στο προπονητήριο των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ στο ΠΕΑΚ Δ ΤΟΦΑΛΟΣ
• θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Σύστημα διεξαγωγής, σε ομίλους και knock out αγώνες
• Στους νικητές και νικήτριες θα δοθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε
όλους τους συμμετέχοντες,
• Στο σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές θα υπάρξει σχετική βράβευση.
.Παράβολο συμμετοχής 2 ευρώ (για την κάλυψη εξόδων παρουσίας γιατρού και λοιπών λειτουργικών εξόδων-κατατίθεται στη γραμματεία πριν την έναρξη των αγώνων)

Υποστήριξη: SilkTech