Γιάννης Ασημακόπουλος: Η διάκριση στην Ταϊλάνδη

Παρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2023 - 12:00πμ
Ο Γιάννης Ασημακόπουλος

Η Ελληνική Όρθια Σανιδοκωπηλασία (SUP) βρέθηκε στο θρόνο της Παγκόσμιας Κατάταξης έπειτα από τις καταπληκτικές εμφανίσεις που είχαν οι αθλητές της στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου.

H Ελλάδα κατέκτησε τον τίτλο «BEST NATIONAL FADERATION OVERALL RANKING» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP που πραγματοποιήθηκε στην Πατάγια της Ταϊλάνδης πριν λίγες ημέρες.

Η επιτυχία συνδυάστηκε και με ατομικές διακρίσεις, καθώς με 12 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές μας και πιο συγκεκριμένα, με τέσσερα χρυσά, πέντε αργυρά και τρία χάλκινα
«Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ελληνική αποστολή για την άψογη εμφάνιση. Απέδειξαν ότι η Ελληνική Ψυχή μπορεί να υπερνικά κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία όσο σημαντική και αν φαντάζει.
Μας κάνατε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!
Όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να φέρουμε το SUP στο επίπεδο που του αξίζει» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ξεχωριστή στιγμή και για τον Πατραϊκό αθλητισμό, καθώς μέλη της Εθνικής μας ήταν δύο Πατρινοί, ο Γιάννης Ασημακόπουλος και ο ο Ελευθέριος Μαρουλάκης, αμφότεροι αθλητές του Προμηθέα Πάτρας.

Ο Γιάννης Ασημακόπουλος μίλησε σχετικά στο sportin.gr:

«Ήταν μία άρτια διοργάνωση, με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και με εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Πήραν μέρος πάνω από 1.000 αθλητές από 52 κράτη του κόσμου. Ασχολούμαι με το άθλημα από το 2018 και κείνο που έχει σημασία για μένα είναι να μπορέσουμε να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε στη σανιδοκωπηλασία».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech