Παντρεύτηκαν Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης

Σάββατο, Δεκέμβριος 2, 2023 - 12:05πμ
Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης

Παντρεύτηκαν νωρίτερα σήμερα στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παρουσία ολιγάριθμων καλεσμένων

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης.

Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας,

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη τελέστηκε από τον Αλέξανδρο Καριώτογλου. Πρόκειται για τον εφημέριο του ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ο οποίος είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κοριτσάκια.
Ο ιερέας είναι προσωπικός φίλος της Δήμητρας Ματσούκα σύμφωνα με την εκπομπή Tlive και τον επέλεξε γι' αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας Αλέξανδρος που είχε ντύσει δυο κορίτσια παπαδάκια τον είχαν παύσει για περίπου δύο εβδομάδες, αλλά μετά επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Συνολικά οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν περίπου 60.
Ανάμεσά τους οι συμπρωταγωνιστές της Δήμητρας Ματσούκα στο θέατρο, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τη νύφη και ανέβασαν τα στιγμιότυπα σε Instagram stories. «Το δώσαμε το κορίτσι. Το πρωί γάμος, το βράδυ παράσταση» έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Από την εκκλησία στο θέατρο. Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καριδάς της Πέτρο Κόκκαλη το μσημέρι της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα.
Λίγες ώρες μετά τον γάμο της η ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Υποστήριξη: SilkTech