Έγραψε ιστορία στο Skateboarding η Ακαδημία των Σπορ

Κυριακή, Δεκέμβριος 3, 2023 - 4:00μμ
Στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι αθλήτριες Ελευθερία και Γρηγορία Γεωργίου και η Γεωργία Χαμίτι

Η ομοσπονδία Ε.Ο.Τρ. πραγματοποίησε στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboarding.
Ιστορική στιγμή για την Ακαδημία των Σπορ μιας και ήταν ο μοναδικός σύλλογος από όλη την Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα που συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα του street οι οποίες προκρίθηκαν στους τελικούς, με τρεις αθλήτριες:
στην κατηγορία Κ14 η Γεωργία Χαμίτι κατέλαβε την 4η θέση και στην κατηγορία Κ14-18 οι αδερφές Ελευθερία και Γρηγορία Γεωργίου αντίστοιχα την 4η και 5η θέση.
Τις αθλήτριες συνόδεψε στην Αθήνα η υπεύθυνη του τμήματος Αργυρώ Λοτσάρη και η έφορος  Ελένη Κονταξή.
Το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής του τμήματος skate στον σύλλογο Μαρία Αργυροπούλου δήλωσε: "Οι αθλήτριες και ο σύλλογος έγγραψαν ιστορία με την συμμετοχή τους στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια τόσο στα κορίτσια όσο και στις κυρίες Λοτσάρη και Κονταξή που διαδίδουν με μεράκι στο άθλημα του skate και του Inline Speedskating. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις καθημερινές προπονήσεις εκμάθησης των αθλημάτων του Skate μπροστά από το Παμπελοποννησιακό στάδιο του Δήμου Πατρέων, στον φυλασσόμενο και ασφαλή χώρο για τα παιδιά. Τέλος συγχαίρουμε την Ε.Ο.Τρ. για την άψογη διοργάνωση".
Το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ ανακοινώνει για να λάβουν γνώση οι δημόσιες υπηρεσίες, τα Μ.Μ.Ε., οι γονείς, οι φορείς που σχετίζονται γενικότερα με τα αθλήματα του Skate και όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα τα παρακάτω: "Ως σύλλογος διαθέτουμε τα προσωπικά μέσα επικοινωνίας email, σελίδες στο διαδίκτυο, κ.λ.π. και από αυτά και μόνον γίνονται χρήση των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, των εμβλημάτων της ομάδας μας και από πουθενά αλλού. Επειδή τώρα τελευταία γίνετε τακτικά η χρήση των εμβλημάτων και το όνομα του συλλόγου μας από τρίτους... χωρίς την άδειά μας (έχουμε ήδη κινηθεί νομικά) και προφανώς για ιδίου όφελος καταστάσεις και παραπλανητικό προς τους πάντες, προσπαθώντας να καπηλευτούν την 28χρονη ιστορία και παρουσία του σωματείου μας στον Αχαϊκό αθλητισμό και γενικότερα ανά το Πανελλήνιο, παρακαλούμε οτιδήποτε άλλο διαβάζετε που δεν προέρχεται από εμάς, να μην το λαμβάνετε υπόψιν".

Έγραψε ιστορία στο Skateboarding η Ακαδημία των Σπορ

Έγραψε ιστορία στο Skateboarding η Ακαδημία των Σπορ

Υποστήριξη: SilkTech