"Βασίλης Σεβαστής" το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρου Καλύμνου

Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2023 - 6:00μμ
Η τριπλή εκδήλωση στο νησί

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλύμνου μία τριπλή εκδήλωση:
Ονοματοδοσία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλύμνου σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ"
–Αγιασμός και Εγκαινίαση του νέου ταρτάν και νέου χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου
–ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τις Τοπικές Αρχές, από την οικογένεια του αείμνηστου Αχαιού Βασίλη Σεβαστή, η σύζυγος του Ελένη Σεβαστή, η κόρη του Αφροδίτη και ο εγγονός του Νικόλας.
Τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τη Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Νικολής. Επίσης παρόντες ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, ο τέως Πρόεδρος Μιχάλης Παυλούς το μέλος ΕΑΣ Αντώνης Μπίλλης, ο Πατρινός πρώην Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ κατηγορίας παίδων- κορασίδων Απόστολος Αποστολόπουλος και η Άννα Μπίλλη Παπαντωνάκη σύζυγος του αείμνηστου Καλύμνιου πρωταθλητή Παπαντωνάκη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες και την ονοματοδοσία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλύμνου σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ"
Μίλησαν κατά σειρά :
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλης ο οποίος αναφέρθηκε στην ονοματοδοσία ,ανέγνωσε την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και αντίγραφο επέδωσε στη σύζυγο Ελένη και την κόρη Αφροδίτη του αείμνηστου Βασίλη Σεβαστή.
Ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Νικολής, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, που αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση της ανακαίνισης του Δημοτικού Γηπέδου από την Περιφέρεια.
Στη συνέχει ο Βασίλης Διακομιχάλης που είχε και το συντονισμό της όλης εκδήλωσης , ανέγνωσε μήνυμα του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή που βρίσκεται εκτός Καλύμνου στο Κέμπελ Οχάϊο των ΗΠΑ
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας και το πρώην μέλος του ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς που αναφέρθηκαν στον αείμνηστο Βασίλη Σεβαστή
Ακολούθησε η Ελένη Σεβαστή ,σύζυγος του αείμνηστου Βασίλη που αναφέρθηκε στην πορεία του, στο μεγάλο δάσκαλο του, αείμνηστο Θεόφιλο Κλωνάρη και στην αγάπη του στην Κάλυμνο ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους Καλύμνιους και στις Καλυμνιές για την μεγάλη τιμή που του έγινε.
Ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 Γεώργιος Ρούσσος με φανερή τη συγκίνηση του, αναφέρθηκε στο Βασίλη Σεβαστή και έκλεισε τον κύκλο των ομιλιών.
Ακολούθησαν από την Ελένη Σεβαστή και το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας που τοποθετήθηκε στην είσοδο του γηπέδου, που είχε καλυφθεί με την Ελληνική σημαία. Την Ελληνική σημαία έδωσε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης στην οικογένεια του Βασίλη Σεβαστή ως ενθύμιο.

πηγη

Υποστήριξη: SilkTech