Ο Φωκίων Ζαΐμης βράβευσε τους νικητές του διεθνούς τουρνουά «water polo»

Πέμπτη, Νοέμβριος 23, 2023 - 12:00μμ
Τους έδωσε τα μετάλλια και τα κύπελλα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης

Το Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης στήριξαν την εκδήλωση απονομής βραβείων στους νικητές του διεθνούς τουρνουά υποδομών υδατοσφαίρισης (water polo) με την επωνυμία Splash το διάστημα 16 έως 19 Νοεμβρίου 2023 που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (ΝΕΠ) σε συνεργασία με την Agenda Sport Action και τον Ολυμπιονίκη, Δημήτρη Σελετόπουλο .
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας υποδέχθηκε τις νικήτριες ομάδες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τους έδωσε τα μετάλλια και τα κύπελλα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
«Ο αθλητισμός είναι συνδεδεμένος με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής συμβάλλοντας στην προώθηση ευρωπαϊκών αξιών και ενδυναμώνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις», ανέφερε ο κ. Φωκίων Ζαΐμης ενώ συγχρόνως ενημέρωσε τα παιδιά σχετικά με τα προγράμματα της ΕΕ και το σκοπό τους.
Παρών στις βραβεύσεις ήταν και η Υπεύθυνη του Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Μαρία Βουτσινά. Να αναφερθεί ότι συμμετείχαν 50 ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: εφηβικό, παιδικό και μίνι παιδικό.

Ο Φωκίων Ζαΐμης βράβευσε τους νικητές του διεθνούς τουρνουά «water polo» -  Υπεύθυνη ενημέρωση

Υποστήριξη: SilkTech