Τάτσης: «Δουλειά, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο»

Δευτέρα, Νοέμβριος 20, 2023 - 11:30μμ
Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση μετά το 2-2 της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Ο Γιάννης Τάτσης μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (2-2) στάθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του, ενώ στην συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι πολύ απαιτητικός. Θέλω και κάτι παραπάνω. Πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα, όπως τη νοοτροπία που μπαίνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν προσαρμοστήκαμε. Σκεφτόμουν να κάνω αλλαγές από το 20? του αγώνα. Βαθμό ή βαθμούς όπου και με όποιον και να παίζουμε. Δεν έχουμε περιθώρια».
Για τη φάση που διαμαρτύρεται για πέναλτι η Παναχαϊκή: «Είναι πέναλτι. Τι να λέμε τώρα; Ξεκάθαρα η μπάλα βρήκε σε χέρι του παίκτη του Τηλυκράτη. Αν η Παναχαϊκή ήταν δυνατή, θα ντρεπόταν να μην το δώσει. Όπως και στην Ηλιούπολη. Τώρα, την αντιμετωπίζουν αλλιώς. Αλλά ας φτιάξουμε εμείς την ομάδα πρώτα».
Για τις αλλαγές που έφεραν αλλαγή εικόνας: «Κρατάω τα θετικά και κρατάω και τα αρνητικά που είχαμε. Θα τα διορθώσουμε. Μέχρι να έρθει ο Δεκέμβριος και να ενισχυθούμε με κάποια παιδιά».
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Σας το ξαναλέω. Βαθμό ή βαθμούς όπου και με όποιον και να παίζουμε. Είτε παίζεις με την πρωτοπόρο, είτε με πιο αδύναμη ομάδα. Δουλειά, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο που ήδη είναι μαζί μας και μας στηρίζει. Υπάρχουν και άλλοι που τους θέλουμε μαζί μας».

Υποστήριξη: SilkTech