Η Παναχαϊκή 2-2 στον Τηλυκράτη, επιβεβαιώνει την βελτίωσή της

Δευτέρα, Νοέμβριος 20, 2023 - 12:02πμ
Πήρε βαθμό στην Λευκάδα

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Παναχαϊκή στην Λευκάδα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Τηλυκράτη, σε ενα ακομα καλό παιχνίδι με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο της.

Στο 27′ λεπτό ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ, όταν από κάθετη μπαλιά του Ντοναλτόνι, η μπάλα έφτασε στον Κόκκορη, ο οποίος πέρασε και τον Κολοβούρη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Στο 62′ λεπτό  ο Πατρινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή και ισοφάρισε τον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα στο β' μέρος κατάφεραν να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκόρ, αφού ο Κόκκορης με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 79′ λεπτό, έβαλε και πάλι οδηγό στον αγώνα τον Τηλυκράτη.
Η Παναχαϊκή κατάφερε να αντιδράσει ξανά στο τέρμα των γηπεδούχων, αφού και πάλι ο Πατρινός που αποδείχθηκε σε "χρυσή αλλαγή" του Τάτση, μετά από φάουλ του Αποστολόπουλου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή για το 2-2.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. Παντζιαράς) : Τσελέπης, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Κλ. Τόσκα (69′ Ρίβας), Ζδράβος, Μπούμπας (63′ Σπανουδάκης), Τεγούσης, Μπελεβώνης (84′ Περιστέρης), Κόκκορης (84′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι (84′ Γκουντρουμπής)

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης) : Κολοβούρης, Α. Τόσκα (59′ Πατρινός), Παραστατίδης (46′ Ντε Ολιβέιρα), Καραγιάννης, Γκανσιέρ (80′ Ιατρούδης) Νάστος, Μπάρετ, Λοτέν (46′ Μούλντερ), Μασούρας, Χριστόπουλος, Αλίμπε (46′ Αποστολόπουλος)

Υποστήριξη: SilkTech