Ελληνικός… εμφύλιος στα νοκ άουτ του Conference League!

Παρασκευή, Νοέμβριος 10, 2023 - 1:08μμ
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Μετά από τρεις πολύ καλές αγωνιστικές σε Europa & Conference League, η 4η εξελίχτηκε άσχημα για τις ελληνικές ομάδες, που μέτρησαν μόλις μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Όπως έχουν τα πράγματα πλέον, το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στο Europa οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αρχίζει να γίνεται... χλωμό, χωρίς να ισχύει κάτι αντίστοιχο και για την περίπτωση να βρεθούν ως 3οι στα νοκ άουτ του Conference.

Άλλωστε, και οι τρεις ομάδες καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την 3η θέση του ομίλου τους και οι πιθανότητες να τερματίσουν εκεί είναι αρκετές.

Ήδη στα νοκ άουτ του θεσμού είναι ο ΠΑΟΚ, που θα παλέψει για την πρώτη θέση με την Άιντεαχτ Φρανκφούρτης. Αν τα καταφέρει, θα πάει απευθείας στους «16», εάν όχι, θα πάει στα playoffs. Εκεί όπου θα καταλήξουν και οι ελληνικές ομάδες που θα βγουν 3ες στο Europa!

Πόσο σύντομα όμως μπορεί να υπάρξει... ελληνικός εμφύλιος; Η αλήθεια είναι πως όχι και τόσο, καθώς στους δύο πρώτους νοκ άουτ γύρους εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί.

Αυτοί σταματούν στα προημιτελικά, όπου και δύνανται να ανταμώσουν δύο σύλλογοι από την ίδια χώρα. Κάτι που πάντως δεν έχει συμβεί έως τώρα στη σύντομη ιστορία της διοργάνωσης.

Ασφαλώς η κουβέντα πάει πολύ μακριά, αλλά με τέσσερις ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, δικαιούμαστε να κοιτάμε και το μετά...

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Υποστήριξη: SilkTech