Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Ιωνικό

Κυριακή, Νοέμβριος 12, 2023 - 10:00πμ
Να πάρουν "ανάσα" θα επιδιώξουν οι "κοκκινόμαυροι"

Κρίσιμη αναμέτρηση σήμερα για την ομάδα της Παναχαϊκή με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Αγυιάς, στις 3 το μεσημέρι, δίχως τα προβλήματα να λείπουν για τον Γιάννη Τάτση.

Στους «κοκκινόμαυρους» πάντως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσει η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα και βαθιά ανάσα, έστω και αν και οι φιλοξενούμενοι… καίγονται για το τρίποντο.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιωνίκός θα έχει κόσμο στο πλευρό του έχοντας ειδοποιήσει την πατρινή ΠΑΕ για την κάθοδο των φίλων του στο γήπεδο της Αγυιάς

Τα εισιτήρια, κοστίζουν όπως πάντα 10 ευρώ.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Στεργιώτης του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Μητροφάνη και Σταύρογλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης για το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Γκανσιέρ, Λιοφάγος, Μούλντερ, Μπαρέ, Τόσκα, Νάστος, Λ. Μικές, Μαρτίνες, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Παραστατίδης, Λοτέν, Κυρσανίδης, Γαλαριώτης, Ολιβέιρα, Αλιμπέ, Χριστόπουλος, Τραορέ, Γρηγορόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech