Ο Σάκης Σιδέρης στον Half Marathon Des Sables

Πέμπτη, Νοέμβριος 9, 2023 - 11:00πμ
O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας δίνει τα συγχαρητήρια του στο μέλος τους

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας δίνει τα συγχαρητήρια του στο μέλος τους Σάκη Σιδέρη ο οποίος συμμετείχε και τερμάτισε στον Half Marathon Des Sables.
ΣΑΚΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ...
Ο άνθρωπος που έζησε την απόλυτη εμπειρία καταφέρνοντας να τερματίσει ένας από τους πιο σκληρούς και απαιτητικούς αγώνες του κόσμου, τον αγώνα HALF MARATHON DES SABLES, Sahara Morocco 2023.
Ο εκπληκτικός δρομέας μας, Σάκης Σιδέρης ολοκλήρωσε τον αγώνα των 120χλμ με 1.567μ υψομετρικά, που διεξήχθη στη Σαχάρα στο Μαρόκο, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα όρια!
Με 600 συμμετέχοντες από 26 χώρες στα 120χλμ, ο Σάκης τερμάτισε στην 114η θέση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με σε 19h 46min 32sec!
Πρόκειται για ένα αγώνα 120 χιλιομέτρων που διεξάγεται με την μορφή "stage" και πιο συγκεκριμένα 3 stages με καθορισμένο αριθμό χιλιομέτρων ανά ημέρα σε 4 μέρες μιας και περιλάμβανε και μια μέρα ξεκούρασης.
Οι χρόνοι του Σάκη ανά μέρα ήταν:
1o stage 30km: 04:15:14
2o stage 60km: 11:46:12
3o stage 30km: 04:45:06
Οι αθλητές κοιμήθηκαν 4 νύχτες σε σκηνές στην καρδιά της ερήμου, ενώ το φαγητό τους και όλος ο εξοπλισμός ήταν στην πλάτη τους κατά τη διάρκεια του αγώνα!
Ένας στόχος που επιτεύχθει, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον ίδιο και που ευχόμαστε να είναι για εκείνον η αρχή για την επίτευξη και άλλων δρομικών άθλων!
Ολόθερμα συγχαρητήρια από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας, αλλά και όλους τους δρομείς της ομάδας μας που είμαστε που τον έχω κοντά μας!

HALF MARATHON DES SABLES - Σάκης Σιδέρης

HALF MARATHON DES SABLES - Σάκης Σιδέρης

HALF MARATHON DES SABLES - Σάκης Σιδέρης

HALF MARATHON DES SABLES - Σάκης Σιδέρης

Υποστήριξη: SilkTech