Κουντούρης: «Ο Ολυμπιακός ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης - Κάποιοι σύλλογοι στην Ελλάδα δεν πληρώνουν εφορία»

Τρίτη, Νοέμβριος 7, 2023 - 8:00μμ
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού παρουσίασε στοιχεία που δίνουν στον ΟΣΦΠ την πρωτιά των τίτλων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και προχώρησε σε καταγγελίες για εκτεταμένη φοροδιαφυγή συλλόγων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μια πραγματική αυτοκατορία η οποία ειδικά στα ομαδικά αθλήματα σαρώνει τους τίτλους, φτάνοντας στο σημείο να είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη.
Κι αυτό δεν είναι μια αυθαίρετη εκτίμηση, αλλά αποδικνύεται και μέσω των στοιχείων και των πινάκων που παρουσίασε στη σημερινή συνέντετυξη Τύπου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης.

1

OSFP-01

Ο ηγέτης του ΟΣΦΠ μιλώντας για όλα όσα έχουν γίνει στα 13 χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία του Ερασιτέχνη, στάθηκε στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αυτός και οι συνεργάτες του καθώς οταν ανέλαβε ο σύλλογος ήταν χρεωμένος με πολλά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο με πολύ δουλειά, κόπο και την στήριξη του απλού κόσμου αλλά και ανθρώπων όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο στους ερυθρόλευκους.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κουντούρη για τους τίτλους: 

«Μετά από πολύ καιρό που σκεφτόμασταν να μιλήσουμε, για πολλά θέματα, σημαντικά για τον Ολυμπιακό μας ή για τον αθλητισμό γενικά, προσέξαμε τη μέρα που θα βγούμε να τα πούμε. Θέλαμε πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς, μία οι φωτιές, μία οι πλημμύρες, μία οι πόλεμοι, μία εκλογές, προσέξαμε να μην πέσουμε πάνω σε θέματα που έχουν προτεραιότητα. Όπως οι εκλογές, για να μη φανεί ότι εμείς έχουμε κάτι ενάντια σε κάποια κυβέρνηση. Είμαστε μια διοίκηση σχεδόν 13 χρόνια. Αυτά τα χρόνια, είναι η εποχή των ρεκόρ, η εποχή που ο Ολυμπιακός μας μεγαλούργησε, η εποχή που οι τίτλοι είναι τόσοι πολλοί, που φέρνουν τον Ολυμπιακό στο πιο ψηλό σκαλοπάτι, ως ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος. Ο καθένας μπορεί να το αμφισβητήσει, όμως τα νούμερα μετράνε, οι τίτλοι είναι τίτλοι.

Kountouris2


Αυτός ήταν ένας στόχος, ο οποίος δεν ήταν τόσο εύκολος, κανείς δεν περίμενε αυτό το πράγμα. Δουλέψαμε, είπαμε ότι μπαίνουμε σε μια αρχή δύσκολη, με έναν σύλλογο χρεωμένο με πολλά εκατομμύρια. Πατήσαμε στα πόδια μας και ξεκινήσαμε να διεκδικούμε τίτλους, δεν κλέψαμε, διακανονίσαμε τα χρέη μας και προχωρήσαμε. Πήραμε τίτλους, κάναμε τον κόσμο του Ολυμπιακού υπερήφανο. Τα καταφέραμε, το όνειρό μας, να είμαστε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, έγινε πραγματικότητα!

Υποστήριξη: SilkTech