Πρέπει να αντιδράσουν οι Πειραιώτες

Πέμπτη, Νοέμβριος 2, 2023 - 12:30μμ
Ενημερωθείτε αναλυτικά

Φτάσαμε κιόλας στην 6η αγωνιστική της φετινής Euroleague, με τις δυναμικότητες των ομάδων να γίνονται όλο και πιο εμφανής. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός στην «Ούλκερ Αρένα». Μπορείτε παράλληλα με αυτό το παιχνίδι, να βλέπετε και άλλα live scores ώστε να στοιχηματίσετε σε άλλους αγώνες, καθώς το πρόγραμμα της Euroleague είναι γεμάτο.

Γερό ήταν το χτύπημα για τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, όπου ηττήθηκε στο γήπεδο του από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση, με τεράστιο επιθετικό πρόβλημα σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μετά τις αποχωρήσεις των Βεζένκοφ και Σλούκα, το γνωρίζαμε ότι θα δούμε διαφορετικό Ολυμπιακό, όπως και ίσχυσε από την αρχή της σεζόν. Επιχειρεί να κερδίζει τα ματς μέσω της άμυνας, όπως και έχει κάνει 3 φορές μέχρι στιγμής στη Euroleague. Παρόλα αυτά, είναι εμφανές το θέμα στο σκοράρισμα και θα στοιχίσει στην ομάδα του Μπαρτζώκα και στη συνέχεια. Οι τραυματισμοί των Σίκμα και ΜακΚίσικ σίγουρα είναι σημαντικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Στην Κωνσταντινούπολη πηγαίνει με την ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα και έχοντας εμφανή θέματα στο παιχνίδι του. Στους αγώνες σήμερα, είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι και από τη βαθμολογική και από την ιστορική πλευρά.

Η Φενέρμπαχτσε έχει βρει ρυθμό και πλέον έχει 6 συνεχόμενες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ, έχει κερδίσει κατά σειρά Παναθηναϊκό, Βιλερμπάν και Μπάγερν. Με τον Ντόρσεϊ να έχει επιστρέψει, οι Τούρκοι είναι πάνοπλοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας. Φέτος, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει καταφέρει να «χτίσει» μεγαλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Έχει τη χαρά να βλέπει μέχρι στιγμής τον Γουίλμπεκιν υγιή και σε τρομερό ρυθμό. Στην έδρα της λίγοι θα περάσουν φέτος, με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετά δύσκολη αποστολή.

Στοιχηματικά μπορούμε να επιλέξουμε τον άσο, με χάντικαπ -4.5 στο 1.88.

Υποστήριξη: SilkTech