Ο Νεϊμάρ γδύνεται για την Κιμ Καρντάσιαν, έγινε μοντέλο εσωρούχων της Skims

Τρίτη, Οκτώβριος 31, 2023 - 12:00πμ
Ο Νεϊμαρ

O 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ, πολυβραβευμένο είδωλο της μπάλας, που μετά από  Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται με τη  ομάδα της Αλ Χιλάλ  και βέβαια με την Εθνική Βραζιλίας ως επιθετικός μέσος, επιδεικνύει διαχρονικά το στυλιστικό του ενδιαφέρον «παίζοντας» με την εικόνα του.

Αυτή τη φορά, η reality queen, πάμπλουτη influencer και businesswoman Κιμ Καρντάσιαν τον έχρισε πρωταγωνιστή της ανδρικής σειράς της δημοφιλέστατης εταιρείας της Skims.

Η πρώτη collection με εσώρουχα και loungewear Skims για κυρίους αποκαλύφθηκε με τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια που αναστάτωσε το διαδίκτυο. Πέρα από το Νειμάρ, ποζάρουν ο αμυντικός των San Francisco 49ers Νικ Μπόζα και ο point guard των Oklahoma City, Θάντερ Σάι Τζίλγεους- Αλεξάντερ.

Λανσάρουν μπλουζάκια και σλιπ επιδεικνύοντας τα «γραμμωμένα» τους κορμιά και τα τατουάζ τους. Παλιότερα η Skims είχε κυκλοφορήσει unisex κομμάτια μέσα στη συλλογή Boyfriend, αλλά εξειδικευμένη ανδρική collection ντεμπουτάρει μόλις τώρα. Η πασίγνωστη Κιμ δήλωσε πως άλλαξε επιχειρηματική στρατηγική με βάση τα σχόλια του αδελφού της, Ρομπ Καρντάσιαν. Ο αδελφός μου τα δοκίμαζε όλα για μένα και ήταν το μοντέλο εφαρμογής μου. Θεώρησε πως το υλικό ήταν λίγο πολύ λεπτό» εξήγησε, οπότε καταπιάστηκε με αυτή την καινούρια κατηγορία εδώ και τρία χρόνια, προχωρώντας σε διορθώσεις πριν παρουσιάσει τα παρθενικά της ανδρικά είδη. Θυμίζουμε ότι γενικότερα η εταιρεία λειτουργεί πολύ πρωτοποριακά με τις ποιότητες υφασμάτων που αγκαλιάζουν με απαλότητα το σώμα. 

Υποστήριξη: SilkTech