Αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για ενίσχυση των παιδιών της "Φλόγας"

Παρασκευή, Οκτώβριος 27, 2023 - 8:00μμ
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 4.30μμ στο γήπεδο Ροϊτίκων

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ν. Αχαΐας διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 16.30 στο γήπεδο Ροϊτίκων.
Σκοπός αυτής της δράσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» που εδώ και 41 χρόνια φροντίζει για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ευχαριστεί δημοσίως τον Πρόεδρο, κ. Λαμπρόπουλο Τάκη, τα μέλη και τους αθλητές για την πρωτοβουλία τους και σας προσκαλεί να πλαισιώσετε την προσπάθεια αυτή. Το κόστος του εισιτηρίου είναι καθαρά συμβολικό καθώς είναι 2 ευρώ.

Ελάτε όλοι στο γήπεδο των Ροϊτίκων για να απολαύσετε τον αγώνα των παλαιμάχων και παράλληλα να προσφέρετε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Υποστήριξη: SilkTech