Φιλιππάκος: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, θέλουμε γεμάτο γήπεδο με Κολοσσό»

Πέμπτη, Οκτώβριος 26, 2023 - 4:00μμ
Σύνθημα... αντεπίθεσης από τον παίκτη του Απόλλωνα

Σύνθημα... αντεπίθεσης από τον Παναγιώτη Φιλιππάκο, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (28/10, 20:15), καλώντας τον κόσμο της Πάτρας να γεμίσει την Περιβόλα.
Έπειτα από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ με 100-70 στο κλειστό των Λιοσίων, ο Απόλλων Πάτρας επιστρέφει στην βάση του, για μια κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση. Απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει την 2η νίκη της στη σεζόν, για να πατήσει πιο γερά στα πόδια της ενόψει συνέχειας.
Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος μίλησε για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου και στάθηκε στα σημεία που θέλει να βελτιώσει αυτός, μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ κάλεσε τον κόσμο της πόλης να βρεθεί στο κλειστό της Περιβόλας, για να δώσει ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να έρθει η δεύτερη νίκη στην τρέχουσα Basket League.
Ο Έλληνας φόργουορντ, μιλώντας για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, τόνισε: «Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, τις αδυναμίες μας και την ομοιογένεια μας ως ομάδα. Είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ και το Σάββατο με τον Κολοσσό Ρόδου πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα.
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και μόνος στόχος είναι η νίκη μπροστά σε ένα γήπεδο που θέλουμε να είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας».

Υποστήριξη: SilkTech