Η Παναχαϊκή υποδέχεται το Αιγάλεω

Κυριακή, Οκτώβριος 22, 2023 - 10:00πμ
Ματς για την 4η αγωνιστική

Την ομάδα του Αιγάλεω υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς η Παναχαϊκη.

Το ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης από τον σύνδεσμο Κορίνθου θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση της Παναχαϊκής. Βοηθοί του θα είναι οι Μπάλας (Τρικάλων) και Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Ο Μπεκιάρης είχε διαιτητευσει τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, όπου η ομάδα της Πάτρας υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "NEXT MATCH +*+ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ na ΑΙΓΑΛΕΩ 1891 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ SUPER LEAGUE 4H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2023 16.00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ SUA&UE2 SUPER"

Σχετικά με τον αγώνα μεταξύ της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και του Αιγάλεω που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά (ώρα 16:00) από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνονται τα εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
-Ορίζεται στην τιμή των 10€. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται τόσο από τη Θύρα 2 (επίσημοι) όσο και από τη Θύρα 3 (σκεπαστή). Έξω από τις Θύρες, θα λειτουργήσουν εκδοτήρια από τις 14:15 το μεσημέρι της Κυριακής.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
- Άνεργοι, οι οποίοι το Σάββατο (21/10) από τις 10 έως τις 12 το πρωί, θα παραλάβουν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ομάδας, προσκομίζοντας κάρτα ανεργίας και αστυνομική ταυτότητα.
- Παιδιά έως 15 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής οι οποίοι επιθυμούν να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους, θα μπορούν να το κάνουν από τα γραφεία της ομάδας το Σάββατο (21/10) από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΚΕΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κ. Χρήστο Μικέ. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ηταν απόφαση της ΠΑΕ η λύση της συνεργασίας.

Υποστήριξη: SilkTech